Bold100LogoRosa.jpg

BOLD100

Kesällä 2017 saimme päähänpiston juosta 100 km hauskuuden vuoksi. Ajatus juoksemisesta heräsi maanantaina ja jo samana perjantaina juoksimme. Kävi kuitenkin ilmi että olimme aliarvioineet 100 kilometrin matkan, ja jouduimme lopettamaan 73 kilometrin kohdalla. Keskellä pettymystä ja kipua lupasimme itsellemme, että selviämme matkasta seuraavana kesänä. Nyt olemme paremmin valmistuneita ja emme juokse ainoastaan hauskuuden vuoksi.

Haluamme myös kerätä rahaa rintasyöpätutkimukseen, koska rintasyöpä koettelee niin monia perheitä. Ole mukana tukemassa rintasyöpätutkimusta lahjoittamalla Roosa Nauhalle. Jokainen euro kannustaa meitä.

 

TIIMI

IMG_2512.jpg

Eddie Myrskog

Olen Eddie Myrskog, 23 vuotta, ja opiskelen Pohjoismaisia kieliä ja kirjallisuutta Helsingissä. Olen treenannut BOLD100 matkaa varten juoksemalla aamu bussiin koko elämäni ajan. Kiinnostukseni kestävyysjuoksuun heräsi viime kesänä ensimmäisen suorittamani puolimaratonin jälkeen. BOLD100 tulee olemaan inspiroiva koettelemus.


Bernhard "Bamse" Forsten

Olen Bernhard "Bamse" Forsten, 22 vuotta, ja olen valmistunut kultaseppä. Opiskelen tällä hetkellä graafista suunnittelua Helsinki Design Schoolissa. Olen harrastanut triathlonia aikaisemmin. Kestävyysjuoksu rupesi kiehtomaan minua viime kesänä.

IMG_2520.jpg

IMG_2506.jpg

Linus Lehto

Olen Linus “Limppu” Lehto, 22 vuotta, ja opiskelen Hankenilla Helsingissä. Olen harrastanut ja kilpaillut suunnistuksessa ja juoksussa niin pitkään kuin muistan. Kiinnostukseni ultra matkoihin heräsi luettuani pari kirjaa aiheesta, ja kun minua kysyttiin projektiin mukaan oli vastaukseni päivänselvä!

 

 

VOIT SEURATA MEITÄ InstagramISSA, FacebookISSA JA TwitterISSÄ.