Bold100LogoRosa.jpg

BOLD100

Sommaren 2017 fick vi iden att springa 100 km för skojs skull. Tanken slog oss på en måndag och redan samma fredag sprang vi. Men det visade sig att vi underskattade 100 km och måste sluta vid 73 km. Mitt i förlusten och smärtan lovade vi oss själva att klara av sträckan nästa sommar. Nu är vi bättre förberedda och gör det inte enbart för skojs skull.

Vi vill också samla in pengar till bröstcancerforskning eftersom bröst cancer berör så många familjer. Var med och stöd bröstcancerforskningen genom att donera till Rosa Bandet. Varenda euro uppmuntrar oss.

BOLD100 TEAM

 
 
 

LÖPARE

IMG_2512.jpg

Eddie Myrskog

Jag är Eddie Myrskog, 23 år, och studerar Nordiska språk och litteratur i Helsingfors. Jag har tränat inför Bold100 hela mitt liv genom att springa till bussen på morgnarna. Mitt intresse för långdistans kom förra sommaren då jag deltog i mitt första halvmaraton. BOLD100 blir en inspirerande utmaning.


Bernhard "Bamse" Forsten

Jag är Bernhard "Bamse" Forsten, 22 år, och är färdigbliven guldsmed och studerar för tillfället grafisk design på Helsinki Design School. Jag har hållit på med triathlon förut och blev fascinerad av långdistans förra sommaren.

IMG_2520.jpg

IMG_2506.jpg

Linus Lehto

Jag är Linus "Limppu" Lehto, 22 år, och studerar på Hanken i Helsingfors. Jag har hållit på med orientering och långdistanslöpning så länge som jag kommer ihåg. Jag blev nyligen intresserad av ultradistans efter att jag läste ett par böcker angående ämnet, och när jag blev utfrågad att komma med i projektet så var svaret solklart!

STÖD

Thomas Lundström

Valtteri Ikäheimo

Richard Hjelt

Joel Edström

 

Du kan följa Bold100 på Instagram, Facebook och Twitter.